News

Premiera mondiala! Tara Reid s-a cumintit! Fara bautura si petreceri in vacanta din Sait Tropez!

Scris de Christian Stan

Lui Tara Reid, actrita din seria de filme „American Pie”, ii place in Europa! In mai aceasta petrecea la Cannes, in iunie la Potofino, iar acum a venit timpul unei vacante la Saint Tropez. De aceasta data, Tara Reid s-a facut fata cuminte de dragul noului ei iubit, Joshua Darval. In cele cateva zile de vacanta, Tara a stat cuminte la plaja si nu s-a destrabalat prin cluburi, asa cum facea odinioara.

Daca paparazzii o iubeau pe Tara Reid pentru ca nu exista vreo vacanta fara ca aceasta sa petreaca zgomotos si sa faca scene tocmai in fata blitzurilor, iata ca actrita ii surprinde pe fotografi in vacanta ei din Saint Tropez.

Noul ei iubit, Joshua Darval, se pare ca a imblanzit-o, intrucat in cele cateva zile de vacanta Tara s-a rezumat in a sta la plaja si a lua cina in restaurante. Fara petereceri si fara a pune gura alcool in aceasta perioada.

In urma cu doar doua luni, Tara Reid se facea de minune la Cannes, aceasta prabusindu-se in fata fotografilor in urma unei petreceri la care bause mult prea mult. „Imi place sa ma relaxez, sa ma simt bine insa am invatat sa fiu mult mai discreta si sa nu mai fac excese”, declara acum Tara pentru Acces Hollywood.

Daca in urma cu doua luni, Tara parea s-si fi gasit un „sponsor” in persoana bijutierului Fawad Grousi, acum actrita s-a afisat alaturi de noua ei cucerire, omul de afaceri Joshua Darval. Cei doi formeaza un cuplu de cateva saptamani, iar Tara a declarat unor prietene ca se simte foarte fericita cu el.

Scrie un comentariu