Stiri externe

Anorexica la 38 de ani! A ajuns doar piele si os!

Scris de Christian Stan

In urma cu zece ani se numara printre cele mai sexy femei de pe Planeta, insa acum vedeta din imagine a ajuns doar piele si os. Se banuieste ca sufera de anorexie, insa ea pare foarte multumita de corpul ei.

guess-who

tara-reid2

„Nu am fost niciodata mai fericita in viata mea” este mesajul care a insotit cateva fotografii pe care Tara Reid si le-a facut pe o plaja din Malibu, in cursul zilei de sambata. Imbracata intr-un costum de baie alb, Tara pare extrem de incantata de corpul ei, asta cu toate ca reactiile fotografiilor nu au fost dintre cele dorite de actrita. Tara pare sa sufere de anorexie si a ajuns doar piele si os. Mai mult, Tara prezinta si  o depigmentare a pielii in regiunea abdomenului.

tara2

tara3

Tara filmeaza acum la pelicula horror „Sharknado 2: The Second One”, in care actrita se confrunta cu rechini ce au suferit mutatii genetice si incearca s-o omoare. Filmul de categoria B a fost difuzat de un post de televiziune din Statele Unite in 2013 si s-a bucurat, in mod surprinzator, de mare succes. Producatorii au decis astfel ca pelicula sa aiba si o continuare, care va aparea in toamna acestui an.

Scrie un comentariu