ADPM Beauty

Tania Budi arata ASA in costum de baie, la 50 de ani!

Scris de Alexandru Manea

Avem si noi in showbiz vedete feminine care sfideaza semnele inaintarii in varsta! Tania Budi, spre exemplu, arata ASA in costum de baie, la varsta de 50 de ani!

Tania Budi arata ASA in costum de baie, la 50 de ani!

La Hollywood avem multe exemple de actrite care par sa fi gasit elixirul tineretii si sa sfideze semnele inaintarii in varsta. E de ajuns sa ne gandim la cum arata Jennifer Lopez sau Jennifer Aniston la cei aproape 50 de ani ai lor.

Ai spune ca, la cati bani au, isi permit sa aiba stilul de viata sanatos, lipsit de stres, care sa le ajute sa arate atat de impecabil din punct de vedere fizic.

In Romania avem si noi o vedeta care nu conteneste sa ne uimeasca cu modul in care arata. La 50 de ani!

Tania Budi, pur si simplu, este mai fresh si are o silueta mai admirabila decat multe alte femei celebre mai tinere cu 20 de ani decat ea. Nimeni nu stie exact ce tratamente isi face (daca isi face) ori care este secretul din spatele acestui tonus fantastic pe care il afiseaza in fotografii sau inregistrari video.

Cea mai recenta dovada este filmare postata pe Instagram in care apare in costum de baie.  “I think the winter is gone” (n.r. Cred ca iarna a trecut), a scris ea in acesa postare.

Pare incredibil, dar Tania Budi a implinit 50 de ani! Ce face de arata asa?

A post shared by Tania Budi ❤ (@taniabudiluv) on

The backing vocals.

A post shared by Tania Budi ❤ (@taniabudiluv) on

The sky is mine. The world too. You too.

A post shared by Tania Budi ❤ (@taniabudiluv) on

Scrie un comentariu