Stiri Interne

Tamara Buciuceanu, sarbatorita de actorii din Liceenii la implinirea a 65 de ani de cariera

Scris de Alexandru Manea

Tamara Buciuceanu-Botez a implinit 65 de ani de cariera si a fost sarbatorita, intr-un cadru emotionant, pe scena Teatrului Metropolis, inclusiv de actorii care au jucat in celebrul film, Liceenii. Iata ce s-a intamplat!

Tamara Buciuceanu, sarbatorita de actorii din Liceenii la implinirea a 65 de ani de cariera

Tamara Buciuceanu-Botez, una din cele mai indragite si mai de succes actrite de teatru si televizine din Romania, a implinit 65 de ani de cariera. Aniversarea a fost marcata printr-un moment emotionant, derulat pe scena Teatrului Metropolis din Bucuresti. Acolo au fost prezenti si actorii din celebrul film, “Liceenii”, lansat in 1986, in care Tamara Buciuceanu juca rolul profesoarei Isoscel, iar printre elevi se numarau Stefan Banica, Oana Sarbu, George Ivascu (in prezent directorul Teatrului Metropolis), Mihai Constantin.

Tamara si Draga, doamnele teatrului romanesc, retrase in discretie

La aniversare au fost prezenti si fosti colegi de scena, precum Simona Bondoc, Ion Dichiseanu, Alexandrina Halic, Rodica Mandache, Adrian Titieni, Liviu Lucaci, Carmen Tanase, Irina Margareta Nistor, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, regizorii Victor Ioan Frunza si Felix Alexa.

„Ma bucur ca nu m-ati uitat! Suntem la o întalnire de suflet. Mi-am facut meseria cu cel mai mare drag si cu cea mai mare seriozitate. Daca m-ati aplaudat 65 de ani înseamna ca ati înteles ce am vrut sa spun pe scena si va multumesc!”, a declarat actrita, conform Libertatea.

 

 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu