Evenimente News

VIDEO! Un robot de 80 de metri pe scena cu Take That! Trupa britanica a inceput turneul european!

Scris de Christian Stan

Trupa Take That va canta in fata a 1,75 milioane de fani in urmatoarele doua luni, in cadrul unui turneu eveniment care ii va purta pe cei cinci membri prin Europa si mai multe orase din Anglia. Acest turneu marcheaza revenirea lui Robbie Williams in Take That dupa o lunga perioada de pauza!

 

„20 de ani de pregatire, 15 ani de asteptare, cinci ani de deliberare. Doamnelor si domnilor bine ati venit la show-ul Take That”, a spus Robbie Williams de indata ce s-a alaturat celorlalti patru colegi ai sai din trupa.

Take That a demarat aseara turneul european in Suderland, Anglia, in fata a 54000 de fani care asteptau cu o seara inainte evenimentul muzical.

Trupa Take That s-a reunit in formula completa pentru prima data dupa 15 ani, Robbie Williams acceptand anul trecut sa ingroape securea razboiului si sa se intoarca in trupa care l-a facut celebru. Baietii au intrat in studio si au lansat de curand albumul „The Flood”, care s-a bucurat de vanzari record in Anglia si care este promovat acum prin intermediul unui turneu european de amploare.

Biletele la concertul Take That s-au vandut intr-un timp record, audienta turneului urmand a fi de 1,75 milioane de persoane.

Show-ul take That este impresionant, pe scena fiind amplasat un robot urias, de 80 de metri inaltime, care a fost botezat OM.

Concertul a inceput in formula de patru, iar Robbie Williams si-a facut ulterior intrarea in arena fiind tinut in pumn de robotul OM.

Scrie un comentariu