News

Take That lanseaza Progress, in formula completa

Dupa mult asteptata reuniune dintre Take That si Robbie Williams, trupa, in formula ei completa, a facut public numele noului album, PROGRESS, ce se va lansa pe 22 noiembrie. The Flood va fi primul single, disponibil din 15 noiembrie.

Trupa Take That in formula completa se pregateste pentru lansarea unui album nou, la 15 ani de cand Robbie Williams a parasite formatia.

Zilele tgrecute, cei cinci cantareti au fost fotografiati in timp ce vasleau impreuna pe raul Tamisa. Erau de fapt imgini surprinse la filmarea clipului pentru noul single, The Flood, care a fost realizat in Eton si pe raul Tamisa.

Marea reuniune a avut loc in New York in septembrie anul trecut, odata cu incheierea super turneului The Circus Live al celor de la Take That. Imediat dupa, cei cinci membri originali ai trupei au inceput sa scrie si inregistreze primele sase piese care au pus bazele noului album produs de Stuart Price.

Take That si Robbie Williams au vandut impreuna de-a lungul vremii 80 de milioane de discuri, au cantat live in fata a 14 milioane de fani, au castigat 19 premii BRIT, au avut 13 albume number one si au 17 piese ce au ajuns pe primul loc.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu