Stiri Interne

Sylvia, viitoarea mamica din showbiz?

Scris de Alexandru Manea

Dupa relatie de patru ani cu Dragos, Sylvia ar putea deveni urmatoarea mamica din showbiz. Artista isi doreste un copil si a discutat deja cu partenerul ei despre acest lucru. Iata ce declara.

sylvia-dragos

Sylvia va fi urmatoarea mamica din showbiz? Artista a implinit vara aceasta patru ani de relatie cu Dragos, cel despre care spune ca o face cu adevarat fericita. Cei doi nu s-au casatorit inca, dar se simt de parca ar forma deja o familie, atat de mare este iubirea si atat de uniti sunt.

Desi nu au ajuns inca in fata altarului, este posibil ca, inainte sa se intample acest lucru, artista sa ramana insarcinata si sa aduca pe lume un copil. Sylvia spune ca isi doreste foarte mult sa fie mamica si ca a discutat despre acest subiect cu Dragos.

sylvia

“Sa speram ca anul viitor se va si intampla. In general nu vreau sa imi fac planuri, nu pot sa spun ca am incercat la modul serios pana acum, pentru ca tot am avut altele si altele, dar stii cum bifez de pe lista, bifez , bifez si la un moment dat ajungi la bebe si trebuie sa te apuci, nu? Am discutat in ultimii ani, eu i-am zis: ‹‹Momentan, uite, eu nu sunt o femeie din asta sa te stresez cand vii cu inelul, dar copil trebuie sa facem! Altfel nu exista! Si suntem doi oameni rationali, mergem in aceeasi directie, asa ca o sa ne intelegem si pe partea asta”, a declarat, pentru Libertatea, Sylvia.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu