News

Sylvia, primul Paste fara sot! Afla cum si-a alinat cantareata singuratatea!

Scris de Administrator

Sylvia a petrecut primele sarbatori de Pasti din ultimii 8 ani fara Andrei, sotul ei, de care va divorta in curand. Pentru a nu sta singura intr-o casa asa de mare precum cea de la Crevedia, ea si-a chemat rudele si prietenii pentru a-i fi aproape.

Multi o judeca aspru pe Sylvia pentru aventura extraconjugala cu manechinul Iulian Demeter.

Altii analizeaza lucid situatia, spunand ca aceste intamplari pot avea loc in viata oricui iar nimeni nu are dreptul sa judece ce se intampla in viata privata a celorlalti.

Sylvia are in fata un iminent divort cu Andrei Stefanescu, cel care i-a fost iubit timp de mai bine de 8 ani si sot de 3 ani. 

Cantaretul din trupa Alb Negru a parasit casa din Crevedia in urma cu doua saptamani, astfel ca Sylvia a avut de infruntat primele sarbatori singura. De Pasti, solista si-a chemat rudele.

„De Paste am stat acasa, in casa de la Crevedia, alaturi de parintii mei si cativa prieteni. Andrei s-a mutat inca de saptamana trecuta de aici. Nu am facut nimic deosebit.

Mama a gatit preparate traditionale si am incercat sa avem cateva zile linistite in care sa ne deconectam de la tot ce s-a intamplat in ultima perioada”, a declarat Sylvia pentru Cancan.

Vila din Crevedia este acum pe jumatate goala, dupa ce Andrei a avut grija sa plece si cu mobilierul. Locuinta ii va ramane, de drept, Sylviei, sotul ei urmand sa primeasca partea lui, contravaloare in bani.

Ieri, cantareta si-a postat pe contul de Facebook o captura foto cu mesajul pe care l-a primit de la unul din prietenii sai, cuvinte care i se potrivesc de minune cu starea pe care o parcurge in aceste zile.

„Chiar daca rad mult, nu inseamna ca viata mea e usoara… Chiar daca am un zambet pe fata in fiecare zi, nu inseamna ca nu exista lucruri in sufletul meu care ma intristeaza… Am inteles sa merg inainte cu capul sus si sa-mi traiesc viata, indiferent de ceea ce este in inima mea… Indiferent de ceea ce spun sau cred altii… Oricat de greu ar fi…”.

Scrie un comentariu