2 Principale Stiri Interne

Sylvia a imbunat-o pe Iulia Albu cu rochia Mihaela Drafta!

Scris de Alexandru Manea

Iulia Albu s-a aratat placut impresionata de alegerea vestimentare a Sylviei pentru Balul Venetian. Cantareata a imbracat o rochie neagra realizata de Mihaela Drafta, si a primit nota 7 din partea fashion editorului, pentru „incurajare”.

iulia-albu-sylvia

Iulia Albu ne-a obisnuit pana acum sa desfiinteze fara mila vestimentatiile vedetelor de la evenimente mondene. Am asistat la note de 1, 3, 4, chiar si cu minus, ea subliniind „gravitatea” alegerii stilistice.

Iata ca aseara, o vedeta de la noi a facut-o sa exclame ca, da, se poate si a obtinut o nota „buna”, de 7. Este vorba de Sylvia, cea  care si-a facut aparitia la Balul Venetian purtand o rochie neagra de seara creata de Mihaela Drafta.

Iulia a fost placut impresionata considerand ca este o evolutie notabila a Sylviei de la tinutele de scena sclipicioase cu care isi facea pana acum aparitia de multe ori chiar si la evenimente mondene.

„Ii dau sapte pentru incurajare. E bine ca a iesit din zona ei de confort si a renuntat la latex si la lycra. Arata mult mai bine decat cum era pana acum”, a declarat Iulia Albu la WOWbiz.

Scrie un comentariu