Carusel Stiri Interne

Exclusiv! Ce dorinte are Sylvia la inceput de 2014!

Scris de Administrator

Sylvia marturiseste ca cea mai mare dorinta pentru anul acesta este sa se concentreze in sfarsit pe munca, dupa doi ani destul de zbuciumati in ceea ce priveste viata privata. In plus, si-a amintit de cel mai memorabil Revelion de pana acum, dar si de primul petrecut pe scena alaturi de colegul ei, DJ Rhynno.

Sylvia-femme-fatale-1-2

Dupa doi ani destul de agitati in ceea ce priveste viata privata, Sylvia viseaza la un 2014 linistit in care sa-si poata concentra toata atentia asupra ei si a carierei sale.

„In primul rand, anul viitor imi doresc sa am mai multa grija de mine. Asta in sensul ca imi doresc sa ajung la sala de sport, sa mananc mai sanatos. Si imi doresc ca in 2014 sa ma concentrez mai mult pe munca pentru ca 2012 a fost un an destul de bulversant pentru mine, in 2013 abia mi-am pus ordine in viata, in ganduri si in inima, iar acum presimt eu ca o sa ma apuce cheful de munca”, spune artista.

sylvia-foto-telefon

Si ca orice artist care se respecta, Sylvia ne-a povestit si despre cel mai memorabil Revelion petrecut pana acum, evident pe scena.

„Cel mai memorabil Revelion pentru mine a fost unul petrecut, bineinteles, prin munca. Am avut un concert acum vreo 2-3 ani la Iasi, ne-a prins miezul noptii pe scena. Acolo este intotdeauna o atmosfera incredibila pentru ca sunt foarte multi studenti, lumea chiar stie sa se distreze, reactioneaza foarte bine si sunt in acelasi sentiment cu tine, artistul, dandu-ti o energie incredibila. Imi amintesc cum stateam pe scena imensa amplasata in centrul Iasiului si nu vedeam unde se sfarseste multimea de oameni. Cand le-am spus ‚La multi ani’ la 12 noaptea am trait un sentiment coplesitor pe care cu greu l-as putea descrie vreodata in cuvinte”, a adaugat ea.

Sylvia-femme-fatale-1-3

In plus, si-a amintit si de primul Revelion petrecut pe scena alaturi de colegul ei, DJ Rhynno.

„Primul Revelion petrecut impreuna, prin munca, in proiectul Sylvia si DJ Ryhnno a fost unul pe care o sa-l tin minte mereu. Cand s-a facut 12 noaptea, colegul meu, obisnuit ca un om normal cu mancarea pe masa, cu paharul in mana, sa ciocnesti cu cei dragi, s-a trezit dintr-o data in masina pe o ninsoare crunta, alergand dintr-un oras in altul. Si-a sunat atunci parintii si parca mai avea putin si ii dadea o lacrima de emotie, dar acum ne-am obisnuit toti cu asta”, spune Sylvia.

Scrie un comentariu