ADPM Health Stiri Interne

Sylvia s-a reechilibrat energetic cu cristale vindecatoare! Iata ce colectie are!

Scris de Administrator

Intr-o perioada de intense schimbari in ceea ce priveste stilul de viata, Sylvia a reusit sa se reechilibreze energetic cu cristale vindecatoare! Iata ce colectie impresionanta are artista!

Sylvia-4

Sylvia traverseaza o perioada de intense schimbari in privinta stilului sau de viata. Dupa ce a devenit vegana si a inceput sa faca yoga, artista a descoperit beneficiile cristaloterapiei. Mai exact, a apelat la specialist pentru a-si reechilibra energiile din organism cu ajutorul unor cristale vindecatoare.

Sylvia-cristale-1

„Sunt intr-o perioada benefica a vietii mele, ma simt mult mai bine, sunt convinsa ca si aceste pietre minunate au contribuit la starea mea de bine. Se spune ca e bine sa dormi cu câte un quart sub perna. Asa procedez si eu. Ca orice lucru ‚divin’ si mistic, pentru a simti efectele cristaloterapiei trebuie mai intai sa fii deschis si sa crezi. Pe mine m-au cucerit prin frumusetea lor si prin povestea formarii lor acum milioane de ani. Fiecare tip de cristal are energia sa proprie, care, bine folosita, imbunatateste circulatia energiilor vitale subtile din corpul uman. In acest sens exista o intreaga ‚stiinta’ in cadrul careia ‚initiatii’ spun ca pot imbunatati in mod miraculos starea de sanatate, dar si soarta oamenilor care se pun sub protectia cristalelor”, declara Sylvia.

Sylvia -2

Artista povesteste pe blogul personal, www.sylvia.ro, despre ce a simtit dupa prima sedinta de cristaloterapie.

Sylvia-cristale-2

„Am plecat acasa dupa sedinta de cristaloterapie cu o alta stare de spirit. Ceva a functionat, insa nu o sa va explic detaliat ceea ce am simtit eu, pentru ca fiecare trebuie sa le descopere si sa le simta in propriul fel. Ideea este ca pe mine m-au convins ca isi merita denumirea de pietre pretioase”, a mentionat artista.

Sylvia

Sylvia a devenit, de altfel, si colectionara de astfel de cristale. A adunat, din diverse zone ale tarii, 18 astfel de cristale, pe care le tine intr-un loc special din apartamentul sau.

Sylvia-cristale-3

„Cristalele purifica spatiul in care sunt puse, casa in care locuiesti, si armonizeaza energia corpului nostru. Am in colectia mea ametist, cuart de stânca, cuart fumuriu, selenit, jasp, calcopirita, ochi de tigru, trandafirul desertului, citrin, cuart roz, labradorit, coral, amoliti si o geoda de agat roz”, declara artista.

Scrie un comentariu