Stiri externe Style Radar

Sutienul momentului! Mii de femei il vor inca dinainte sa se fi lansat!

Scris de Ana Kozma

Nu are cristale, diamante ori paiete sclipitoare, dar este fara indoiala sutienul momentului. Inca dinainte de a fi iesit pe piata, cateva mii de cumparatoare s-au pus pe lista de asteptare! Iata despre ce este vorba!

Sutienul momentului! Mii de femei il vor inca dinainte sa se fi lansat!

Vreti sa stiti care este cel mai cool sutien al momentului? Ei bine, nu este confectionat din dantela, nu are cristale ori diamante si nici vreun push-up minune! Si totusi, se bucura de un succes formidabil!

Sutienul pe care toata lumea il vrea apartine brand-ului Knix si a fost lansat prima oara in toamna anului trecut. In primele 10 zile de la lansare, a avut incasari de peste 1 milion de dolari si era cumparat de o persoana la fiecare un minut si jumatate. Stocul s-a terminat rapid, iar nu mai putin de 5000 de cumparatori s-au pus atunci pe lista de asteptare pentru cand modelul urma a fi relansat.

Faci cancer mamar daca porti sutien! Asta spune Gywneth Paltrow!

Este vorba despre un sutien sport marca Knix si, dupa cum declara orice femeie care l-a purtat macar odata, este cel mai confortabil sutien posibil!

Poarta denumirea de The Catalyst si a fost lansat abia dupa ani de zile in care a fost supus multor teste si a suferit aproximativ 50 de modificari de la prima varianta pana la cea finala.

Sutienul minune care inlocuieste implanturile cu silicon! Costa 200 de euro!

Sutienul The Catalyst by Knix poate fi achizitionat online, contra sumei de 89 de dolari.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

We STILL can’t get enough of this gorgeous palette🌸🍊 Grab a set of Warm Spice & Rose Water while you still can. Tap the photo to shop👆🏻

O postare distribuită de Knix (@knixwear) pe

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu