News

Lumea se inghesuie s-o vada pe Surya Bonaly la Bucuresti! Show-ul „Kings On Ice” este aproape sold-out!

Scris de Christian Stan

Evgeni Plushenko revine la Bucuresti in aprilie 2012, cu prilejul unei noi editii a show-ului Kings on Ice. Plushenko a mai fost la Bucuresti in urma cu doi ani, iar in cadrul show-ului va patina si campionul Brian Joubert dar si elvetianul Stephane Lambiel. Surpriza serii o reprezinta patinatoarea de culoare Surya Bonali, faimoasa in anii ’90.

Cea de-a patra editie a galei Kings On Ice, unul dintre cele mai spectaculoase show-uri demonstrative de patinaj artistic din Romania, este aproape sold-out, mai putin de un sfert din numarul total de bilete puse in vanzare ramanand disponibile. Evenimentul este programat sa aiba loc pe 7 aprilie, la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, fiind organizat de Amphitrion si sustinut de OTP Bank.

Spectacolul ce reuneste o parte dintre cei mai buni campioni internationali ai patinajului artistic este foarte aproape de a fi declarat sold-out, dintre cele sase categorii de bilete puse initial la vanzare, trei dintre acestea fiind deja epuizate. Biletele ramase disponibile mai pot fi achizitionate de la patinoarul Mihai Flamaropol, din reteaua magazinelor Diverta, sau online, de pe www.myticket.ro.

Spectacolul Kings On Ice a ajuns primavara aceasta la cea de-a patra editie, dupa mai multe reprezentatii sustinute cu casa inchisa in perioada 2007-2010. Si de aceasta data maestrul de ceremonii este violonistul Edvin Marton care va acompania pe acordurile viorii Stradivarius prestatiile catorva dintre cei mai cunoscuti campioni ai acestui sport, printre care Evgeni PlushenkoBrian JoubertStephane LambielSurya BonalyFumie Suguri, precum si perechile Ekaterina Bobrova – Dmitri Soloviev,  Vera Bazarova – Yuri Larionov (vice-campioane europene in probele de dans si perechi de anul acesta) si Fiona Zaldua – Dmitri Sukhanov.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu