Stiri Interne

Survivor pleacă de la Kanal D spre Pro TV?

Scris de Ana Kozma

Survivor România a fost una dintre cele mai urmărite emisiuni, înregistrând audiențe uriașe în fiecare seară de difuzare la Kanal D. S-ar putea însă ca, în curând, să nu mai vedem Survivor la Kanal D, ci la un alt post de televiziune.

Survivor pleacă de la Kanal D spre Pro TV?

Survivor România pleacă de la Kanal D. Potrivit Pagina de Media, îndrăgita emisiune se mută la un alt post de televiziune.

„Citeam în presă că acest format ar fi luat de CME (compania care deţine Pro TV)”, a fost întrebat în ședința CNA de ieri.

„Nu îl mai facem noi (formatul), îl vor face colegii noştri. Dacă l-au cumpărat probabil îl doresc să o facă”, a fost răspunsul venit din partea reprezentanților Kanal D.

Oficialii Pro TV nu au dorit să facă niciun fel de comentariu public pe această temă. Nu ar fi însă pentru prima oară când Pro TV realizează o emisiune după formatul Survivor. S-a mai întâmplat în 2016. Emisiunea a fost filmată în Filipine, însă audiențele nu au fost atunci cele scontate.

În 2020 a debutat primul sezon Survivor România la Kanal D. Au fost două sezoane extrem de urmărite. Primul câștigat de Elena Ionescu, iar al doilea de Zannidache.

Cine este Zanni, câștigătorul Survivor?

Scrie un comentariu