Stiri Interne

Survivor, în continuare lider de audiență. În seara asta concurenții luptă pentru imunitate

Scris de Ana Kozma

Cel de-al doilea sezon al show-ului Survivor România păstrează Kanal D pe primul loc în clasamentul audiențelor. În această seară, de la ora 20:00, Războinicii și Faimoșii vor concura în primul joc de imunitate.

Survivor, în continuare lider de audiență. În seara asta concurenții luptă pentru imunitate

Survivor rămâne lider de audiență. Cea de-a patra confruntare din Republica Dominicană a plasat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului.

1.793.000 de telespectatori din întreaga țară au urmărit aseară, în medie, în fiecare minut al difuzării, Survivor România. Minutul de aur, înregistrat la 22:27, a adunat în fața micului ecran, la Kanal D, 2.068.000 de privitori.

Faimoșii au avut seara trecută parte de prima lor victorie, la jocul de recompensă. Au câștigat undițe cu care concurenții își vor putea procura hrană. Punctul decisiv s-a disputat în urma unei ștafete mixte. Culiță Sterp a fost cel care a înscris pucul câștigător în plasă.

Jocul s-a desfășurat pe un traseu ce le-a pus probleme concurenților pentru că trebuia traversat cu o roată uriașă, pe care cate doi jucători din fiecare echipă o echilibrau din viteză, pe rampe fixe sau mobile. Îndemânarea de la final făcea diferența, în strigătele celor aflați pe margine.

Două accidentări i-au ținut cu sufletul la gură pe fanii show-ului. Majda, de la Faimoși, și Andreea Moșneagu, de la Războinici, au avut nevoie, după impactul cu roata, de intervenția medicului.

Georgiana Lupu, de la Războinici, a fost suspendată din concurs, în urma scandalului pe care l-a generat în tabăra albaștrilor cu o zi în urma. Zilele acestea urmează ca o decizie să fie luată în ceea ce privește viitorul ei în concurs.

În această seară, de la ora 20:00, urmează o bătălie epică. Prima confruntare pentru imunitate!

Kanal D, cât Pro TV și Antena 1 la un loc, cu Survivor

Scrie un comentariu