Stiri Interne

Surprize de proportii, sambata, la „Te cunosc de undeva”! Iata la ce sa ne asteptam!

Scris de Administrator

Sambata seara, intr-o noua editie a emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, telespectatorii vor avea parte de noi si nou surprize, atat din partea concurentilor, cat si a invitatilor speciali. Iata la ce sa ne asteptam!

tcdu

Explozie de energie, ritmuri si buna dispozitie, sambata seara, 21 februarie, la “Te cunosc de undeva”, pe cea mai surprinzatoare scena din Romania.

Daniel Iordachioae va canta pentru prima oara in travesti. Cu bucle lungi si blonde, bluza vaporoasa si tocuri de 10 cm, Daniel Iordachioae va fi, pentru cateva ore, Celine Dion.

tcdu1

Oana Sarbu va intruchipa o artista cu un sarm special, Marina Voica, iar Alina Eremia va fi energicul interpret de muzica populara Benone Sinulescu.

Surorile Denisa si Raluca Tanase, de la Bambi, se vor transforma in colegii lor Andrei Stefanescu si Kamara, de la Alb Negru, pe cand acestia din urma ii vor imita pe Smiley si Uzzi.

Lidia Buble va intra in pielea Rihannei, artista ei preferata, Liviu Varciu va canta “Just a gigolo”, transformat in multicolorul David Lee Roth, iar Cezar Ouatu va deveni Mark Knopfler, solistul trupei Dire Straits.

Maria Buza va veni si ea sambata, la “Te cunosc de undeva!”, pentru unul dintre momentele extraconcurs – Jackpot. In gala de sambata, la Jackpot, Cezar Ouatu se va transforma in Maria Buza si va canta alaturi de aceasta o melodie din repertoriul artistei.

tcdu2

Un alt moment extraconcurs, in premiera in acest sezon, este Portret de familie, in cadrul caruia concurentii vor canta alaturi de cineva drag, foarte apropiat. Sambata, Alina Eremia va aparea pe scena alaturi de fratele ei mai mic, Mircea. Cei doi se vor transforma in Mary J.Blige si Bono, solistul trupei U2, si vor canta piesa “One”.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu