ADPM Cool

Surprize marca Apple! Care sunt cele mai noi produse si servicii lansate de celebrul brand!

Scris de Administrator

Ieri a avut loc o conferinta Apple, in cadrul careia au fost prezentate cele mai noi gadget-uri si servicii ale prestigiosului brand, precum noul model de iPad Air, cea mai subtire tableta din lume, un nou model de iMac, dar si serviciul Apple Pay, care ransforma iPhone 6 intr-un card de credit. Reprezentantii Apple au facut insa si o gafa, lasand sa le scape detalii despre viitoare produse!

apple-launch

Apple a dezvaluit o varianta nou nouta, ultra subtire, a tabletei iPad Air, sustinand ca este cea mai subtire tableta din lume, cu doar 6.1 mm grosime. De asemenea, sistemul Apple Pay, care transforma iPhone 6 intr-o carte de credit, se lanseaza la inceputul saptamanii viitoare. Totodata, Apple a dezvaluit si un nou model de iMac, avand ecranul cu cea mai mare rezolutie din lume, dar si o noua versiune a software-ului Mac OS, numita Yosemite.

apple-launch1

Cu cateva ore inainte de eveniment insa, reprezentantii Apple au facut si o gafa de zile mari, scapandu-le public, intr-un iOS 8.1 iPad user guide pentru iBooks pe iTunes, detalii despre doua iPad-uri noi, iPad mini 3 si iPad Air 3.

apple-launch2

iPad Air 2 este cea mai noua tableta marca Apple, iar pretul ei va fi intre 499 de dolari si 829 de dolari.

Apple a redus pretul pentru iPad Mini la 249 de dolari, lansand o noua versiune, cu sezor de amprenta Touch ID.

apple-launch3

Noul serviciu Apple Pay le permite utilizatorilor de iPhone 6 sa plateasca cu ajutorul telefonului, atingandu-l pur si simplu de POS.

apple-launch4

Noul model de iMac are ecranul cu cea mai mare rezolutie din lume, numita 5K display, cu 14.7 miloane de pixeli, de 7 ori mai mult decat un televizor HD. Pretul sau este de 2.499 de dolari in varianta de 27 de inchi, iar in varianta mini, de 499 de dolari.

Scrie un comentariu