News Stiri externe

Supermodelul Bar Refaeli, retinuta pentru evaziune fiscala!

Scris de Christian Stan

Supermodelul Bar Refaeli, care a devenit cunoscuta in intreaga lume cand era iubita lui Leonardo DiCaprio, a fost retinuta ieri de autoritatile israeliene fiind acuzata de evaziune fiscala. Se pare ca aceasta a vrut sa insele statul nedeclarand veniturile externe, in valoare de multe milioane de dolari.

Bar-Refaeli-831

Bar Refaeli este acuzata de autoritatile israeliene ca nu a declarat milioane de dolari castigati din contractele ei externe si zecile de mii de dolari incasati ca si „fee-uri celebrity” pentru diferite evenimente mondene la care a participat. Prin omiterea declararii acestor venituri, Bar a prejudiciat statul cu cateva milioane de dolari si risca acum inchisoarea.

Fosta iubita a lui Leonardo DiCaprio a fost chestionata de inspectorii de la Fisc vreme de cateva ore si a fost eliberata apoi pentru o cautiune de 193.000 de dolari. Aceasta neaga toate acuzatiile care i se aduc, insa are acum interdictie in a parasi tara pana cand problemele ei nu vor fi solutionate.

Se pare ca Supermodelul a incercat sa ascunda faptul ca nu este rezident in Tel Aviv prin faptul ca locuia in cateva apartamente care erau puse pe numele mamei sale si al fratelui sau. Israelienii care nu sunt rezidenti in tara nu au obligatia de a declara veniturile externe, iar astfel statul israelian nu le poate impozita.

Inspectorii o acuza pe Bar Refaeli ca nu a declarat faptul ca a primit numroase reduceri la bunuri de lux sau ca s-a folosit gratuit de masini precum Range Rover sau Lexus in contracte de imagine.

 

Scrie un comentariu