ADPM Beauty

Super reduceri la pachetele de slabit de la Silhouette

Scris de Alexandru Manea

In cazul in care mai ai putin pana la vacanta de vara si inca nu esti multumita de forma ta fizica, afla ca poti obtine silueta mult visata, pe ultima suta de metri, apeland la specialistii si la tehnologiile medicale neinvazive de la Centrele Silhouette din Bucuresti.

Super reduceri la pachetele de slabit de la Silhouette

Au fost lansate cinci pachete, cu discounturi speciale, din care poti alege, in functie de target: super hidratare, remodelare si fermitate, slabire si detoxifiere, anticelulita, remodelare corporala, cu preturi pornind de la 475 lei/cura completa.

In plus, tot pe ultima suta de metri pana la plaja, poti scapa de parul nedorit de pe corp prin epilarea cu laser Stardust.

STARDUST, tehnologia laser de epilare definitiva, lansata la Centrele Silhouette

SUPER HIDRATARE

Pachetul include 2 sedinte Hydratotal (masaj de 45 minute), 1 sedinta Modelant, 1 sedinta de tratament contur ochi Eye Zone si, cadou, 1 produs profesional contur ochi in valoare de 40 de euro. Pachetul are pretul special de 475 lei (reducere de la 936 lei)

REMODELARE & FERMITATE

Pachetul include 2 sedinte de tratament facial, 1sedinta Biostimulare, 1 sedinta LPG Endermolab ori Keymodule si, cadou, un produs profesional Academie in valoare de 40 de euro. Pretul pachetului este de 700 lei (reducere de la 1345 lei).

 

SLABIRE & DETOXIFIERE

Pachetul include 5 sedinte de impachetari cu alge marine, 2 sedinte biostimulare cu Ultratone FuturaPro, 2 sedinte cavitatie si o sedinta presoterapie. Pretul pachetului este 699 lei (reducere de la 2040 lei).

ANTICELULITA

Pachetul include 6 sedinte de LPG Keymodule, 2 sedinte biostimulare cu Ultratone FuturaPro, 2 sedinte impachetari parafango. Pretul pachetului: 1198 lei (reducere de la 2020 lei)

REMODELARE CORPORALA

Pachetul include 1 sedinta de criolipoliza CLATUU, 2 sedinte LPG Endermolab, 2 sedinte So Up si, cadou, o crema pentru corp Guinot Minceur Rapide in valoare de 243 lei. Pachetul are pretul de 1999 lei (reducere de la 3376 lei).

 

Pachetele speciale sunt valabile pana la data de 30 septembrie 2018 si pot fi achizitionate telefonic sau de la receptia Silhouette Unirii (Bd. Regina Maria 1, Bucuresti) sau Silhouette Dorobanti (Calea Dorobanti 200, Bucuresti).

Scrie un comentariu