2 Principale Stiri Interne

Sunt sau nu impreuna Alina Eremia si Dorian Popa?

Scris de Alexandru Manea

Despre Alina Eremia si Dorian Popa s-a spus in mai multe randuri ca ar forma un cuplu. Cei doi artisti recunosc ca sunt legati de o „chimie speciala”, insa subliniaza ca sunt doar prieteni buni si colegi de scena.

alina-eremia-si-dorian-popa1

Alina Eremia si Dorian Popa nu formeaza un cuplu, desi s-a speculat de multe ori pe seama acestui subiect. Inclusiv fanii proiectului LaLa Band au crezut ca cei doi sunt impreuna din pricina gesturilor tandre si apropierilor cu subinteles dintre cei doi artisti. Alina si Dorian subliniaza ca sunt doar buni prieteni si colegi de scena, dar recunosc ca o chimie speciala exista intre ei.

alina-eremia-20-de-ani

 

„Timp de trei ani am tot negat ca am avea o relatie pana la un anumit punct cand am inceput sa ne jucam cu treaba asta si sa cream asa o confuzie in randul oamenilor. O sa continuam sa ne jucam pentru ca e totul amuzant. Dorian are farmecul lui aparte. Nu as schimba nimic la el.

alina-eremia-si-dorian-popa-cuplu

 

Din punct de vedere fizic este unul dintre cei mai sexy barbati din Romania, iar din punct de vedere al comportamentului, noi semanam foarte mult.

Exista clar chimie intre noi pentru ca altfel nu puteam sa cream cuplul din serial atat de bine. Pe langa orele de filmare, petrecem timp si in extra program, pentru ca suntem foarte bun prieteni. Exista o comunicare foarte buna intre noi. Daca o sa se intample la un anumit moment dat, nu o sa ne ascundem, mai ales ca multi vor sa ne vada impreuna”, a declarat Alina Eremia pentru Cancan.ro.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu