News

Sunt oltencele Next Top Model? Maine, caravana opreste in Craiova pentru preselectii!

Scris de Administrator

Dupa ce mii de tinere din Iasi si Bucuresti au venit in lumina reflectoarelor sa arate lumii intregi cat sunt de frumoase, vinerea aceasta, oltencele isi iau revansa la castingul Next Top Model.

Daca au masuri si ambitie de Next Top Model, daca au curaj sa profite de o sansa unica, daca vor sa demonstreze ca Oltenia are cu ce se lauda, maine e momentul!

Catalin Botezatu, Liviu Ionescu si Mirela Vescan vin la Craiova pentru a le descoperi pe cele mai frumoase dintre frumoase. De la ora 15:00 la Hotel Europeca din Craiova oltencele sunt asteptate la castingul Next Top Model!

Ieri, aproape 2 000 de fete au venit la intalnirea cu juratii Next Top Model, sperand ca visul lor de a construi o cariera impresionanta in modelling sa prinda contur.

Castingul, care a durat pana dupa miezul noptii a fost insa un real succes, juratii alegandu-le pe cele mai frumoase.

Nimic nu le-a impiedicat pe tinerele romance sa-si urmeze visul, acestea venind la casting chiar de peste granite. Juratilor li s-a alaturat miercuri si Laura Giurcanu, castigatoarea sezonului II Next Top Model.

“Next Top Model a debutat intr-un mod extrem de furtunos” a spus Catalin Botezatu, facand referire la uluitorul numar de persoane care s-au prezentat pana acum la castingurile organizate in  Republica Moldova, Iasi si Bucuresti.

Acest lucru face insa parte din evolutia fireasa a unui show care si-a cucerit publicul sezon dupa sezon.

“Primele doua sezoane au demonstrat ca Next Top Model este un fenomen, ca este una dintre cele mai frumoase si urmarite emisiuni din Romania” a completat designerul. 

La randul sau, castigatoarea Next Top Model II, Laura Giurcanu, a povestit despre impactul pe care showul l-a avut in viata sa.

“Next Top Model a fost ca o scoala care m-a instruit foarte bine pentru tot ce a urmat. Pana acum am avut prezentari la Paris, Milano si New York” a spus Laura pentru Observator.

Dupa preselectia din Bucuresti, castingul Next Top Model va continua in alte trei mari orase, Craiova (08.06), Timisoara (10.06) si Cluj-Napoca (11.06). Pentru sezonul trei al emisiunii, caravana Next Top Model a ajuns pentru prima data si in Republica Moldova, oferind frumoaselor tinere de peste Prut sansa de a se face remarcate.

Mai multe detalii puteti afla accesand www.nextopmodel.a1.ro sau pagina oficiala de Facebook a emisiunii, http://www.facebook.com/nexttopmodel.catalinbotezatu.

Scrie un comentariu