News

Sunt impreuna, dar traiesc vieti diferite!

Scris de Administrator

Daca lui Kim Kardashian ii face o placere nebuna sa-si expuna viata la nivel public, iata ca iubitul acesteia, Kanye West, nu pare deloc incantat de aceasta idee.

kim-kardashian-kanye-west

Intr-un interviu pe care l-a acordat recent revistei Fabulous, Kim Kardashian a recunoscut oarecum ca ea si Kanye West au pareri diferite in ceea ce priveste expunerea in tabloide si pe micul ecran a vietii private.

“Cu siguranta sunt mai rezervata in aparitii acum ca sunt insarcinata. Nu neaparat fiindca am decis sa faca asta, ci fiindca ma pregatesc sa le respect intimitatea copilului si iubitului meu. Traim vieti diferite, dar mie imi face placere sa fiu deschisa. Asa am fost intotdeauna, iara sta nu se va schimba niciodata fiindca este pur si simplu felul meu de a fi”, a declarat starleta.

Si totusi, Kim pare destul de ingrijorata la gandul de a-si creste copilul in lumina reflectoarelor.

“Ma ingrijoreaza cand ma gandesc la asta”, spune ea, explicand faptul ca surorile ei, Kendall (17 ani) si Kylie (15 ani), au constituit pentru ea o veritabila sursa de inspiratie.

Surorile mele au crescut extraordinar si au cu adevarat capul pe umeri”, a adaugat vedeta.

Cat despre Kanye West, acre a aparut de putine ori in reality show-ul “Keeping Up With the Kardashians”, este destul de clar ca prefera sa-si traiasca viata departe de ochii curiosi ai presei.

Scrie un comentariu