News

Batalia pentru rating! Suleyman Magnificul se va lupta cu Celebrity Masterchef!

Scris de Alexandru Manea

„Suleyman Magnificul”, telenovela turceasca de la Kanal D care a intrecut pana acum orice emisiune concurenta, se va lupta pentru audienta, luni, cu „Vocea Romaniei” si marti si noul show de la Pro TV, „Celebrity Masterchef”.

suleyman-magnificul-masterchef

„Suleyman Magnificul” a devenit, inca de la debut, un adevarat fenoment national. Telenovela turca a reusit sa infranga orice emisiune concurenta difuzata de alte posturi de televiziune, plasand Kanal D in topul audientelor.

Difuzarea serialului a dat, pur si simplu, peste cap planurile altor productii de sucess, in care s-au investit multi bani. Cine ar fi crezut, spre exemplu, ca o telenovela turceasca ar putea ingenunchea branduri consacrate precum Top Chef, Vocea Romaniei sau Pariu cu viata?

„Suleyman Magnificul” revine in aceasta toamna la Kanal D cu un nou sezon, iar concurenta, Pro TV-ul in speta, spera sa il poata intrece in audiente plasand marti seara un nou show de divertisment, Celebrity Masterchef.

Este vorba de un sezon in care participa vedete consacrate, cu totii incercand sa invete tainele gatitului si sa impresioneze juriul rigid.

juriu-vocea-romaniei

Conform paginademedia.ro, luni seara, in paralel cu Suleyman Magnificul, Pro TV va difuza, se pare, „Vocea Romaniei”, urmand ca miercuri si joi sa difuzeze noua productie „Patru nunti si o provocare”, iar vineri „Dansez pentru tine”.

Scrie un comentariu