Cinenews News

SUCCES PENTRU SUPERMAN! Incasari de 125 de milioane, dupa primul weekend in cinematografe!

Scris de Christian Stan

Henry Cavill a devenit unul dintre cei mai cautati actori odata cu interpretarea rolului Superman in pelicula “Man of Steel”. Noua pelicula a francizei Superman a avut premiera saptamana trecuta in Statele Unite, iar incasarile au deposit orice asteptari si s-au ridicat la 125 de milioane de dolari.

man-of-steel-henry-cavill-superman-image

Producatorii asteptau ca noua pelicula din seria Superman, „Man of Steel” sa domine clasamentul de box office cu incasari intre 75 si 130 de milioane de dolari, iar filmul cu Henry Cavill in rolul lui Superman nu a dezamagit si a incheiat primul weekend in Statele Unite pe pozitia intai in clasamentul de box-office, cu  125 de milioane de dolari incasari.

„Man of Steel” este al doilea film dupa „Iron Man 3” in topul filmelor cu cel mai spectaculos debut in cinematografe in 2013, din punctul de vedere al incasarilor. Ultimul film din aceasta serie, „Superman Returns”, a debutat in anul 2006 cu 52,5 milioane de dolari dupa primul weekend in cinematografe.

„Man of Steel” a mai incasat weekendul trecut  71,6 milioane de dolari din 24 de tari precum Filipine, India, Malaezia sau UK. In Marea Britanie, pelicula a generat incasari de 17,1 milioane de dolari.

„Man of Steel” va avea premiera weekendul viitor in alte 27 de tari din intreaga lume, incluzand aici China si Rusia.

Scrie un comentariu