ADPM Health Stiri externe

Succes pentru Sarah Ferguson si Gianluca Mech! Au demarat campania impotriva obezitatii in Spania!

Scris de Ana Kozma

Sarah Ferguson si Gianluca Mech au demarat campania impotriva obezitatii in Spania. Cei doi au vorbit despre acest lucru in emisiunea Viva la Vida de pe canalul Tele 5. Iata despre ce este vorba mai exact!

Succes pentru Sarah Ferguson si Gianluca Mech in Spania!

Sarah Ferguson, Ducesa de York, si Gianluca Mech lupta impreuna pentru a le oferi oamenilor o viata mai sanatoasa si fericita. Cei doi au fost prezenti in Spania la emisiunea Viva la Vida de pe canalul Tele 5, prezentata de Emma Garcia.

Astfel, campania impotriva obezitatii a fost demarata de Gianluca Mech si Sarah Ferguson nu doar in Spania, ci si in intreaga Europa.

In cadrul emisiunii Vida la Vida, s-a prezentat interviul realizat in urma cu o saptamana la Madrid cu Ducesa de York, prin care Gianluca Mech si Sarah Ferguson demareaza o campanie de informare pe plan european asupra alimentatiei sanatoase si contra obezitatii!

Accentul cade pe informare, dar si pe faptul ca produsele din Dieta Tisanoreica, lansata la nivel mondial de Gianluca Mech, sunt indicate celor care doresc sa duca un stil de viata sanatos, sa slabeasca si sa se mentina in forma.

Ce a facut Sarah Ferguson alaturi de Gianluca Mech la Madrid

Sarah Ferguson si Gianluca Mech, aliati in lupta impotriva obezitatii

Sarah Ferguson si gurul dietelor, Gianluca Mech isi unesc fortele pentru a promova viata sanatoasa

Scrie un comentariu