News Style Radar

Style Radar! Cristiano Ronaldo – inapoi la modelling!

Scris de Administrator

Dupa ce a incheiat contractul de imagine pe care l-a avut cu linia de lenjerie intima pentru barbati Armani, Cristiano Ronaldo a hotarat sa se retraga pentru o perioada din lumea modelling-ului. Anii au trecut si iata ca celebrul fotbalist a revenit la sentimente mai bune – a acceptat sa devina imaginea Jacob & Co., companie producatoare de ceasuri.

christiano-ronaldo-inapoi-la-modelling

O multime de doamne si domnisoare din intreaga lume s-au intristat la aflarea vestii ca celebrul Cristiano Ronaldo a incheiat contractul de imagine pe care il avea cu linia de lenjerie intima pentru barbati Armani. Au urmat apoi cativa ani in care trupul sau perfect a lipsit cu desavarsire de pe panourile publicitare.

christiano-ronaldo-inapoi-la-modelling1

Acum, iata ca Ronaldo a hotarat sa revina la modelling! Jacob & Co., companie producatoare de ceasuri, tocmai a anuntat faptul ca a semnat un contract de publicitate cu Cristiano Ronaldo. Primele reclame ce il au in centru pe Ronaldo vor aparea in luna mai, informeaza WWD.

christiano-ronaldo-inapoi-la-modelling2

Directorul Jacob & Co., Chris De Gatto, a declarat publicitatii faptul ca acest contract pe care l-a semnat cu Cristiano Ronaldo reprezinta practic o relansare a companiei pe care o conduce cu succes.

Scrie un comentariu