ADPM Cool News

ADPM Cool! Street Fashion in Japonia! O explozie de creativitate!

Scris de Administrator

In Tara Soarelui Rasare, conceptul de street fashion si vestimentatia casual au o cu totul alta insemnatate… Sunt indrazneti, adora culorile puternice si imprimeurile curajoase. O „banala” plimbare prin Tokyo te poate face sa simti ca ai aterizat direct pe catwalk.

Japonia este o tara cu o cultura minunata si poate fi cu usurinta numita una dintre cele mai suprarealiste si „ciudate” societati din lume. De ce?

Ei bine, au o insula dedicata pisicilor, agricultorii lor transforma campurile in veritabile opere de arta, cu totii iubesc piscinele si le place sa locuiasca in case ce nu le ofera intimitate.

 Japonezii sunt dansatori extraordinari, vorbesc deschis despre faptul ca au un fetis pentru linsul clantelor de la usa si nu s-au sfiit sa deschida larg usile uneia dintre fabricile lor de papusi sexuale.

In ultimii ani, conceptul de street fashion a cunoscut o dezvoltare impresionanta. Adolescentii, baieti si fete deopotriva, se imbraca cu totul aparte, isi pun creativitatea la incercare, si le place sa fie fotografiati pentru ca tinutele lor sa ajunga sa fie raspandite in tot internetul.

Scrie un comentariu