ADPM Cool News

Stilul nu tradeaza! Propuneri de tinute masculine pentru primavara 2016!

Scris de Alexandru Manea

Armonizarea tendintelor actuale cu reperele clasice ale elegantei masculine este o preocupare constanta a brand-ului masculin Bigotti, care si-a lansat colectia de primavara-vara 2016 sub motto-ul Lo stile non tradisce mai! Stilul inconfundabil promovat de Bigotti, ca parte a identitatii personale a barbatului modern, nu a tradat niciodata asteptarile clientilor.

_D_L8544_5Realizata pe coasta Amalfitana, cu scopul de a reda stilul inconfundabil italian ce face parte din ADN-ul brand-ului, campania a fost conceputa pe baza unui scenariu din viata moderna, brodat pe motivul iubirii capricioase. Aceasta pune in evidenta eleganta masculina si curajul de a aborda combinatii nonconformiste. Stilul se impune in detrimentul seductiei, a carei dimensiune aventuroasa este captivanta, dar efemera.

_D_L8640-3Bazata pe tendintele internationale, cromatica colectiei Bigotti este inspirata din nuantele gelateriei traditionale italiene. Fructe de padure, galben, menta, fistic, dar si tonuri mediteraneeene de albastru cu diferite intensititati, de la albastru la navy pana la alb si bej – evocă dezinvoltura „La Dolce Vita”. Farmecul italian inconfundabil este redat prin camasi cu imprimeuri florale de diferite dimensiuni, subtile sau evidente, ce contribuie la alcatuirea unui imagini elaborate si fresh.

Expresie a masculinitatii in vestimentatie, sacourile cu croieli stricte sunt „echilibrate” prin elementele nonconformiste. Pantalonii chino raman fideli designului clasic, dar surprind prin varietatea de nuante, integrandu-se astfel in tema colectiei.

_D_L8818-3

Temele clasic si nonconformist alterneaza si in cazul pantofilor. Nuantele de maro cafea, aluna sau ciocolata sunt rezervate modelelor clasice si smart, in vreme ce modelele casual adopta tonuri indraznete de verde, galben, rosu. Asemenea sezoanelor precedente, noua colectie ramane consecventa in selectionarea materialelor din fibre naturale, atentia asupra croiului, detaliilor si executiei impecabile.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu