Stiri externe

SCANDAL! Reverendul Eric Camden din „7th Heaven”, acuzat de pedofilie!

Scris de Christian Stan

Actorul Stephen Collins, pe care publicul roman in cunoastre datorita rolul reverendului Eric Camden din serialul „7th Heaven” (1996-2007) se afla acum sub investigatia politiei pentru pedofilie. Actorul a recunoscut el insusi in timpul unor sedinte de consiliere matrimoniala ca s-a expus de mai multe ori in fata unor fetite cu varste cuprinse intre 10-13 ani.

stephen-collins

Scandal la Hollywood! Actorul Stephen Collins, cunoscut mai ales datorita rolului sau din serialul „7th Heaven”, se afla acum sub investigatia politiei sub acuzatii de pedofilie. Acesta a recunoscut ca si-a expus corpul unor fetite cu varste cuprinse intre 10 si 13 ani in cadrul unor sedinte de consiliere matrimoniala, inregistrate acum Faye Grant, fosta lui sotie.

stephen-faye

Stephen si fosta lui sotie, Faye Grant. Cei doi au divortat in anul 2012, dupa 27 de ani de casatorie

Caseta ce contine inregistrarea cu pricina a fost facuta publica ieri de catre TMZ. Faye Grant a inregistrat in mod secret sedintele ei de consiliere matrimoniala cu Collins, sfatuita fiind de avocatul ei, care i-a spus ca este legal in California sa inregistrezi conversatii din care reiese ca o persoana de face vinovata de o infractiune grava.

In inregistrare se poate auzi cum un barbat, pe care il recunosti ca este Collins, recunoaste ca s-a expus unei fetite de 10 ani in timpul mariajului sau cu prima sotie, Marjorie Weinman. Collins si Weinman au divortat in anul 1978. Collins s-a mai confesat ca a atins fetita unor vecini.

7th-heaven-618x400

Stephen Collins este cunoscut publicului datorita rolului reverendului Eric Camden din serialul „7th Heaven”

„A fost un moment in care i-am atins mana, i-am luat mana si am pus-o pe penisul meu”, declara Collins. In alte inregistrari acesta recunoaste ca s-a expus unei fetite cand aceasta avea 11, 12 si 13 ani.

In urma cu multi ani a existat o investigatie a NYPD asupra lui Collins pentru acuzatii de pedofilie, care insa nu au ajuns la nicio concluzie. O femeie a pretins atunci ca a locuit cu Collins si cu prima lui sotie in apartamentul lor din New York City cand avea 10 ani. Cum Collins si Weinman au fost casatoriti intre 1970 si 1978, se prea poate ca femeia care l-a acuzat pe Collins de molestare sexuala sa aiba acum intre 46 si 54 de ani. Aceasta a povestit la momentul respectiv ca dormea in camera de oaspeti, iar Stephen obisnuia sa intre in camera ei dupa ce iesea de la dus si purta doar un prosop in jurul taliei. In cele din urma, acesta si-a expus corpul gol in fata ei si a convins-o sa-i atinga organele genitale.

Abia in anii ’90, cand aceasta l-a vazut pe Collins intr-unul dintre serialele sale de la tv, i-a marturisit sotului ei de abuzul sexual din copilarie. In anul 2000 femeia i-a trimis un mail lui Faye Grant, sotia lui Collins, spunandu-i ca acesta este pedofil. A primit un raspuns abia in anul 2011, dupa ce Faye a aflat adevarul in timpul sedintelor de consiliere matrimoniala.

„Stephen a mintit atunci cand l-am confruntat, in urma cu 12 ani. Acesta a spus ca purta blugi rupti, ca aceasta era moda vremii, iar ca tu i-ai vazut organele genitale din greseala. Lui Stephen nu ii pare rau de nimic, nu regreta nimic”, scria Faye Grant in raspunsul dat primei femei care a fost molestate de Collins.

In ciuda faptului ca ea a inregistrat confesiunea lui Collins, Faye pretinde ca nu ea a dat inregistrarea catre TMZ. „M-am trezit astazi si am aflat ca o inregistrare extrem de personala a ajuns la presa. Eu nu sunt vinovata de acest lucru. Ma dezgusta actiunile lui Stephen si l-am rugat de multe ori sa caute sa se trateze de pedofilie. Acesta a refuzat de fiecare data sa apeleze la specialisti pentru a-si infrana predilectia lui catre fetite”, mai spune Faye.

Faye si Stephen Collins au divortat in mai 2012, dupa mai bine de 27 de ani de casatorie. In momentul de fata politia investigheaza cazul si se asteapta ca fetele care au agresate de Collins sa iasa acum la inaintare cu detalii si reclamatii.

Scrie un comentariu