News Stiri externe

Stephen Belafonte vrea bani de la Mel.B! Cantareata i-a blocat accesul la conturi!

Scris de Christian Stan

Divort urat intre Stephen Belafonte si cantareata Mel.B. Aceasta a obtinut un ordin de restrictie impotriva lui Stephen saptamana trecuta, iar acum i-a blocat si accesul la conturile ei personale. Belafonte cere in instanta bani de la fosta nevasta.

Stephen Belafonte a inaintat o cerere instantei de judecata in care pretinde sume de bani de la fosta sotie, care sa-i acopere toate cheltuielile de trai si de judecata in timpul derularii divortului. Cererea vine dupa ce Mel B. i-a blocat accesul la conturile ei personale. Cantareata are o avere estimata la 40 de milioane de dolari.

Mel B. a refuzat categoric cererea viitorului fost sot si il acuza pe acesta ca ii este dator cu suma de 800.000 de dolari, pe care el i-a luat-o din cont in urma cu cativa ani.

Din toate dovezile prezentate instantei de judecata reiese ca fosta componenta a trupei Spice Girls, Mel B., a avut de infruntat 10 ani de calvar alaturi de sotul ei, producatorul de film Stephen Belafonte, care a abuzat-o in repetate randuri, a insultat-o si a indepartat-o de familie.

Stephen este motivul pentru care Melanie nu a mai pastrat legatura cu parintii si cu sora ei in ultimii 8 ani. Melanie Brown si sora ei, Danielle Brown, nu si-au mai vorbit deloc in ultimii 8 ani si s-au impacat recent, inainte ca tatal lor sa moara rapus de cancer.

Scrie un comentariu