News

Fiica lui Jon Bon Jovi, in arestul politiei dupa o supradoza de heroina!

Scris de Christian Stan

La doar 19 ani, fiica lui Jon Bon Jovi are mari probleme cu drogurile. In noaptea dintre marti spre miercuri o ambulanta a fost chemata de urgenta la caminul ce apartine de Hamilton College din Kirkland, acolo unde Stephanie lesinase in urma unei supradoze de heroina.

Stephanie Bon Jovi, fiica de 19 ani a lui Jon Bon Jovi, este dependenta de droguri si acum a ajuns in arestul politiei. Miercuri dimineata, la ora 01:00, o ambulanta a fost chemata de urgenta la dormitorul colegiului Hamilton din Kirkland, o scoala privata unde Stephanie urmeaza cursuri ce costa 55.000 de dolari pe an.

Fiica lui Jon Bon Jovi era inconstienta in urma unei supradoze de heroina, a fost dusa de urgenta la spital si din fericire se simte bine. Stephanie nu a scapat insa usor in urma incidentului, caci imediat ce a fost externata din spital aceasta a intrat in arestul politiei.

In camera lui Stephanie s-a gasit heroina intr-o mica punga, iar politia a mai descoperit si marijuana si o substanta chimica interzisa, numita paraphernalia.

Stephanie Bon Jovi a stat in arestul politiei cateva ore, iar ulterior a fost eliberata si urmeaza a fi cercetata in stare de libertate.

Totodata, politia a mai arestat un tanar de 21 de ani din campus sub suspectarea de posesie de droguri.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu