Style Radar

Stephan Pelger prezinta noua sa colectie couture langa trenul regal, pe un catwalk de 60 de metri

Scris de Alexandru Manea

Stephan Pelger va prezenta noua colectie toamna-iarna 16/17, intitulata „Orient Express”, in cadrul unui concept show ce va avea loc miercuri, 2 martie, langa celebrul Tren Regal.

stephan-pelger

Modelele vor defila pe unul din cele mai mari catwalk-uri din Romania, cu o lungime de 60 de metri, construit in incinta Remizei Speciale CFR Mogosoaia.

Ineditul show va reinvia atmosfera sofisticata a calatoriilor cu Orient Express si, completat de colectia in sine, va fi o imbinare perfecta intre clasic si modern.

Noua linie vestimentara semnata Stephan Pelger exceleaza prin opulenta, materiale si taieturi indraznete.

Unul din materialele folosite de Stephan Pelger in colectie a fost pictat de artistul Codrin Mircea, acesta realizand si un fotoliu, tapitat din materialele colectiei, ce va fi asezat la panoul oficial. Fotoliul, o pereche de pantofi realizati de Mineli tot din materialele colectiei, precum si una din creatiile noii colectii vestimentare vor fi licitate in scop caritabil, suma incasata urmand a fi donata catre Habitat for Humanity Romania, partener al evenimentului.

Evenimentul de prezentare a noii colectii semnata Stephan Pelger este sustinut de BCR – Serviciul Erste Privat Banking, Sephora, Lamonza, Mineli, revista Viva! Fiind partener media, iar bauturile, dintre cele mai fine si sofisticate cocktail-uri, vor fi oferite de Bombay Sapphire si Grey Goose.

Styling-ul show-ului va fi semnat de Ovidiu Buta, iar regia, de Ioana Maximilian. Modelele care vor defila apartin agentiei Rue des Modeles.

Stephan Pelger este unul din cei mai de succes designeri romani, inclusiv la nivel international, un promotor al bunului gust vestimentar si al conceptului de glamour prin intermediul colectiilor sale apreciate de criticii de moda, de celebritati autohtone si internationale si de publicul larg.
After Party-ul va fi gazduit de LOFT, unde invitatii vor primi un welcome drink. Rezervarile pentru party se pot face apeland 0756385638.
Credit Foto: Radu Chindriș – Viva!

Scrie un comentariu