News

Stefan Stan apeleaza la tratamentele de remodelare corporala!

Scris de Administrator

Stefan Stan stie ca pentru un artist, pe langa talent, este la fel de importanta si imaginea pe care o afiseaza in fata fanilor. Astfel incat, castigatorul primului sezon al emisiunii „Vocea Romaniei” face eforturi intense pentru a obtine un trup cat maia proape de perfectiune.

stefan-stan-sport

Intr-un interviu pe care l-a acordat astazi emisiunii „Draga mea prietena” de la Kanal D, Stefan Stan a dezvaluit faptul ca face tot ce ii sta in putinta pentru a afisa in fata fanilor sai o imagine perfecta si un trup bine lucrat. Artistul nu ezista atunci cand vine vroba despre orele petrecute in sala de sport, dar nu spune nu nici tratamentelor de remodelare coroprala.

„Merg la sala si merg si cu fetele din band la un salon de modelare corporala”, a delarat artistul, informeaza WoWBiz.ro.

Pentru Stefan Stan se anunta o vara extrem de incarcata. Artistul va sustine numeroase concerte si va participa la foarte multe emisiuni televizate, avand in vedere ca se afla in plina promovare a primului sau material discografic, intitulat „Povestea mea”.

Scrie un comentariu