News

Stefan Lungu si Anca Rusu au devenit sot si sotie! Si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii de poveste!

Scris de Administrator

Weekend-ul acesta, Anca Rusu si Stefan Lungu si-au unit destinele in cadrul unei superbe ceremonii care a avut loc in Italia. Totul a fost pus la cale de Stefan, care si-a dorit sa ii faca o surpriza de proportii prezentatoarei Observatorului de weekend de la Antena 1. Zis si facut! Dupe ce a „ademenit-o” pe aceasa in Italia sub pretextul unei sedinte foto, a cerut-o de sotie in prezenta tuturor apropiatilor. Iar de aici si pana la nunta propriu-zisa a mai fost doar un pas.

nunta-setfan-lungu-anca-rusu3

Cu doar cateva zile inainte de ziua ei de nastere, Anca Rusu a avut parte de surpriza vietii ei. Iubitul ei, Stefan Lungu, a luat-o complet prin surprindere, cerand-o de sotie intr-un cadru cat se poate de romantic – Castello Di Velona din Italia.

nunta-anca-rusu-stefan-lungu

Acelasi castel superb a fost si locatia nuntii propriu-zise, eveniment pe care Stefan l-a pregatit cu minutiozitate, vreme de aproape un an. Nu a facut- o singur, ci in colaborare cu agentia Kiss Travel.

nunta-setfan-lungu-anca-rusu2

In plus, revista VIVA i-a fost complice mirelui in realizarea surprizei, Anca fiind invitata in Italia sub pretextul unei sedinte foto.

Cei doi au avut parte de o nunta de vis si au radiat de fericire pe tot parcursul evenimentului.

Scrie un comentariu