News

Stefan Lungu despre divort: „O injectie pe care ti-o faci si in doua minute nu mai ai nimic”

Scris de Christian Stan

Astazi urmeaza sa se pronunte divortul dintre Stefan Lungu si Albertina Ionescu, insa Stefan tine sa arate ca nu ii pasa prea mult de ceea ce se intampla. In special ca, mai nou, in viata lui e o si o alta femeie.

Intre Stefan Lungu si Albertina Ionescu lucrurile nu mai sunt „roz” de mai bine de un an si jumatate, insa orice incercare de salvare a mariajului a esuat.

In urma cu doua luni cei doi se afisau ca un cuplu la deschiderea magazinului Cocor, urmand ca peste o saptamana sa depuna actiunea de divort la Judecatoria Sectorului 6. Astazi, aceasta actiune de divort urmeaza sa fie pronuntata, insa Stefan Lungu nu are deloc emotii sau nostalgii.

„Este ca o injectie pe care o faci si in doua minute nu mai ai nimic”, a declara Stefan Lungu pentru Cancan. „Este o zi importanta pentru mine, pentru ca ma duc la Spitalul Sf. Ioan sa-mi fac niste analize. Mi-am rupt ligamentele la genunchi in urma cu mai mult timp, la un meci de fotbal, iar acum am probleme si abia mai calc”, a mai spus Stefan.

Cu doar cateva ore inainte de pronuntarea divortului, Stefan Lungu a fost surprins de paparazzi Cancan in compania unei alte femei: prezentatoarea Antena 1 Anca Rusu. Se pare ca intre cei doi este o relatie, iar Anca a fost fotografiata conducandu-i masina lui Stefan: un Audi A5.

Scrie un comentariu