Stiri Interne

Este Stefan Banica violent?

Scris de Sorin Dutoiu

Cum este Stefan Banica in realitate? Artistul confrunta miturile cum ca ar fi arogant, zgarcit, violent si se autocaracterizeaza. Iata cum sustine el ca este in viata de zi cu zi.

Stefan-Banica-violent

Stefan Banica se pregateste pentru concertele de Craciun de anul acesta de la Sala Palatului, este implicat in show-ul X Factor si are in agenda, se pare, prezentarea unui nou format tip talent show la Antena 1, „Romanian Idol”.

Presa mondena i-a conturat, de-a lungul timpului, o imagine nu tocmai prielnica in privinta caracterului sau. S-a scris ca ar fi fost violent cu fostele partenere, ca este zgarcit din cale-afara si arogant. Aceasta caracterizare a ajuns, firesc, la urechile lui, iar artistul vine acum sa infirme tot.  Este Stefan Banica violent?

Lavinia-Parva-Stefan-Banica-duet

„Stefan Banica nu este asa cum, de multe ori, vrea sa-l prezinte presa tabloida: arogant, zgarcit, violent. Este un om normal, care vrea sa-si tina viata intima doar pentru el si familia lui si, facand chestia asta, de cele mai multe ori este descris asa cum nu este de fapt”, a marturisit el pentru ziare.com.

Scrie un comentariu