Stiri Interne

“Doar” atat castiga Stefan Banica la Antena 1?

Scris de Administrator

Stefan Banica a semnat de curand un contract extrem de avantajos cu Antena 1 si urmeaza sa faca parte din juriul urmatorului sezon al show-ului „X Factor”. Se pare ca, dupa o serie de negocieri, artistul a acceptat sa fie coleg de juriu cu Horia Brenciu si Delia contra sumei de 3.000 de euro pe fiecare editie „X Factor”.

stefan-banica1

Dupa nu mai putin de noua ani petrecuti in ograda Pro Tv, Stefan Banica a semnat de curand un contract cu Antena 1. Desi s-a speculat ca artistul ar urma sa prezinte show-uri precum „Romanian Idol” sau „Dansez pe gheata”, singurul lucru care a fost confirmat oficial pana acum este ca Banica va face parte, impreuna cu Delia si Horia Brenciu, din juriul noului sezon al emisiunii „X Factor”.

Dupa cum informeaza astazi CANCAN.ro, se pare ca Stefan Banica ar fi acceptat aceasta propunere, venita din partea Antenei 1, contra unei sume importante. Mai exact, artistul ar urma sa castige nu mai putin de 3.000 de euro pe fiecare editie de „X Factor”.

„Este incantat ca va lucra cu Horia Brenciu si Delia. Toti trei sunt prieteni foarte buni. Nu a primit chiar onorariul pe care l-a cerut, insa a reusit sa se inteleaga cu cei din conducere, in cele din urma. Avand in vedere ca sunt patru editii de ’X Factor’ in fiecare luna, Stefan va castiga aproximativ 12.000 de euro„, au declarat surse din interiorul postului.

Pe langa onorariul frumusel, se pare ca Banica ar mai fi cerut si sa lucreze cu aceeasi echipa cu care a colaborat ultimii ani, astfel incat mai marii Antena 1 au fost nevoiti ca, pe langa el, sa mai angajeze inca 10 persoane.

Scrie un comentariu