News

Stefan Banica ia atitudine vis-à-vis de acuzatiile Adrianei Nicolae! Iata ce are de clarificat artistul!

Scris de Alexandru Manea

Prezent in studioul Europa Fm pentur a-si lansa noua piesa “Nu e prea tarziu, Stefan Banica nu a putut evita intrebarea gazdei, vis-à-vis de acuzatiile Adrianei Nicolae care sustine ca ar avea un copil cu el. Artistul a luat atitudine, pentru prima data in mod public. Iata ce a avut de zis.

Desi se afla in studioul Europa FM pentru a-si lansa noua piesa, “Nu mai e timp”, dupa o serie de intrebari legate de cariera lui, de noua compozitie si de situatia industriei muzicale din Romania, gazda emisiunii l-a invitat sa isi spuna parerea despre cel mai fierbinte subiect din ziare, cel al duelului verbal dintre sotia lui, Andreea Marin Banica si Adriana Nicolae, cea care a insinuat public faptul ca ar avea un copil cu el. 

„Pentru  cei care cred ca nu exista nici o atitudine din partea mea se insala amarnic. Adica atitudinea a existat inca din momentul aparitiei acestei stiri cu domnisoara Adriana Nicolae, unde eu as fi presupusul tata al copilului dansei si ziarul care a publicat aceasta stire atunci are un proces pe rol, care se desfasoara.

Am intervenit si la Maruta in emisiune si am spus clar punctul meu de vedere vizavi de lucru acesta. Am spus ca pot sa fac si eu test de paternitate, nu a fost cazul, nu a vrut nimeni.

Mai mult decat atat, domnisoara Nicolae a dat un interviu, care este citat si in proces, in care a spus ca tatal a recunoscut copilul. Eu, nerecunoscandu-l, e clar ca nu sunt tatal.

Vizavi de sotia mea, sa clarificam si acest lucru. Domnisoara Nicolae a afirmat public lucru asta, deci si sotia mea a intrebat-o public. Din momentul in care nu a raspuns sunt doua variante: ori domnisoara Nicolae a primit o suma de bani de la ziarul respectiv pentru a face aceasta valva ori ca responsabilitatea ei este egala cu zero, mai ales cand implici o familie in asa ceva.

Ii doresc pe viitor sa se gandeasca bine, mai ales ca are un copil acum, si sa vada cum gestioneaza anumite lucruri cu care nu te joci.

Si pentru cei care nu pot dormi de grija familiei mele, le spun, omeneste si crestineste, sa-si vada de familiile lor si de probleme lor.

Noi ne-am rezolvat problemele acasa, iar Andreea a intrebat-o public, pentru ca domnisoara Nicolae sa raspunda public. Nu dau socoteala nimanui despre viata mea personala, ma intereseaza doar ce cred copiii mei, familia mea, restul nu ma intereseaza”, a declarat Banica, in cadrul emisiunii de la Europa FM, a carei inregistrare o includem in articol.

Scrie un comentariu