Stiri externe

Statuile de ceara a vedetelor. Care e cea mai reusita?

Vedetele fac ce fac si reusesc sa arate bine nu doar in carne si oase, pe micile ecrane sau in paginile revistelor ci si in varianta lor de ceara. Daca nu ne crezi, priveste aceste statui de ceara si te vei convinge.

Statuile de ceara a vedetelor. Care e cea mai reusita?

Este aproape deranjant cat de atragatoare sunt statuile de ceara ale vedetelor. Artistii de la Madame Tussauds reusesc sa intinda adevarate capcane, astfel incat, daca nu esti atent, poti crede ca dai nas in nas cu o celebritate atunci cand vezi statuetele lor. Iata 15 astfel de exemple. care vi se pare cea mai apropiata de realitate?

JUSTIN BIEBER LA BUSTUL GOL

Wow, Michelangelo ar trebui sa fie gelos, pentru ca aceasta figura de ceara a lui Justin Bieber e mult mai buna decat Statuia lui David iesind din apa.

JUSTIN BIEBER IMBRACAT

Trebuie sa recunoasteti ca daca nu stiati de dinainte, nu va dadeati seama ca aceasta este o statuie si nu starul.

LEONARDO DICAPRIO

Aceasta versiune de ceara a lui Leonardo DiCaprio arata mai mult ca un Jack Dawson inecat si resuscitat decat actorul insusi, dar tot este extrem de hot.

ZAC EFRON IN HIGH SCHOOL MUSICAL

Pare atat de reala imaginea asta incat ne asteptam ca Zac sa inceapa sa cante melodia Wildcats.

ZAC EFRON IN BAYWATCH

Artistii s-au gandit sa faca o statuie cu Zac si pentru cei (sau mai degraba cele) care prefera varianta mai matura si fara camasa a lui.

ROBERT PATTINSON

Sa admitem ca privind poza asta ne gandim ca Rob ar putea sa se trezeasca in orice moment la viata si sa ne omoare pe toti.

BARACK OBAMA

Pana si in varianta de ceara, Barack Obama este cel mai cool si sexy presedinte.

PRINTUL HARRY

Exista mai multe figurine de ceara intruchipandu-l pe printul Harry, insa noua, asta ne pare cea mai apropiata de realitate.

RIHANNA

Trebuie sa recunoastem ca pana si o statuie de ceara a Rihannei arata mai bine decat multe alte “dive”.

BEYONCE

Beyonce nu putea fi ilustrata altfel decat sexy, asa cum si este. Nu intelegem, insa, de ce Madame Tussauds o plaseaza in mijlocul unui parc, langa niste gaste nevinovate, care, isi vad de treaba lor, fara sa fie deloc impresionate ca e un star pop in preajma.

RYAN GOSLING

Este atat de real acest Ryan Gosling incat te poti astepta ca el sa spuna „hei, fata” sau sa ne faca cu ochiul, in orice moment.

ED SHEERAN

Ed Sheeran pare ca este gata sa ne faca o serenada. Asta daca ar fi o statuie care s-ar putea misca si canta. Dar nu este.

NICKI MINAJ

Alice in Tara Minunilor sau Nicki Minaj de ceara, la muzeu? Asta e intrebarea.

Grumpy Cat ajunge statuie de ceara la Madame Tussauds

KIM KARDASHIAN

Kim merita o statuie pe masura celebritatii ei. Ne intrebam insa unde e Kanye?

CHRIS HEMSWORTH

Sa fie Chris? Sa fie Thor? Nu, este doar o statuie de ceara.

Despre autor

Amarandei Nicoleta

Scrie un comentariu