News

Iata ce au purtat starurile la premiera filmului „Rust and Bones” de la Cannes!

Scris de Christian Stan

O noua seara de Gala la Cannes, de data aceasta cu prilejul premierei peliculei „Rust and Bones”, care ii are in rolurile principale pe Marion Cotillard si pe Matthias Schoenaerts. De la premiera nu au lipsit Eva Longoria, Freida Pinto si Jane Fonda.

Filmul „Rust and Bones” o are in rolul principal pe Marion Cotillard si spune povestea dramatica a unei femei care trebuie sa-si reorganizeze complet viata dupa ce isi pierde ambele picioare in urma unui accident. Filmul este inscris in competitia pentru Palme D’Or si este cotat ca fiind unul dintre favorite.

Marion Cottilard a imbracat cu acest prilej o rochie Dior, actrita numarandu-se printre ambasadoarele brandului, alaturi de Charlize Theron, Natalie Portman si Mila Kunis.

Eva Longoria a facut din nou senzatie intr-o rochie alba de sirena, creatie tot Marchesa, care de aceasta data nu a fost la fel de elaborata ca cea purtata in seara de deschidere.

Freida Pinto si Jane Fonda au pozat impreuna in fata fotografilor, iar actrita de 74 de ani a purtat o rochie Stella McCartney care da la prima vedete iluzie optica.

Scrie un comentariu