ADPM Beauty Evenimente

STARDUST, tehnologia laser de epilare definitiva, lansata la Centrele Silhouette

Scris de Alexandru Manea

Noua tehnologie de epilare definitiva Diode Laser STARDUST a fost lansata la Centrele Silhouette din Bucuresti.

STARDUST, tehnologia laser de epilare definitiva, lansata la Centrele Silhouette

Sistemul STARDUST este in prezent solutia cea mai si eficienta  si cea mai practica pentru indepartarea in siguranta a parului nedorit, oferind garantia unei epilari sigure, totale si de lunga durata  in orice perioada a anului. Este ideal pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cele mai sensibile sau de culoare deschisa.

Despre Diode Laser STARDUST

Pielea perfecta si neteda este sinonima cu frumusetea si senzualitatea. Fasciculul laser rezolva definitiv toate problemele estetice si tehnice asociate cu indepartarea completa a parului nedorit, asigurând rezultate excelente.

Este folosit ca o forma rapida si eficienta de epilare profesionala, progresiva si de lunga durata si este cu siguranta mai buna decât orice metoda conventionala de indepartare a parului.

Grupul ITS a proiectat si a creat STARDUST, un dispozitiv pentru profesionistii in domeniul frumusetii, care utilizeaza lumina diodei laser si este una dintre cele mai sigure, moderne si eficiente forme de epilare profesionala.

O depilare de lunga durata, dar complet nedureroasa

Aceasta tehnologie este eficienta deoarece fasciculul continuu de lumina emis indeparteaza firele de par intr-o zona mult mai mare decât cea a echipamentelor conventionale de epilare, cu avantajul de a  injumatatii timpul necesar tratamentului si de a reduce foarte mult durata sesiunilor.

Acest avantaj se datoreaza cercetarii realizate de echipa Grupului ITS, care a perfectionat tehnologia laserului cu diode pentru a o face mai  eficienta si pentru a oferi o epilare pe termen lung, dar complet nedureroasa, prin utilizarea unui sistem inovator de tripla racirea

Fasciculul de lumina poate fi folosit pentru o epilare perfecta a fiecarei parti a fetei si a corpului,  obtinând piele neteda, stralucitoare si catifelata in timp scurt.

Ce este Diode Laser STARDUST si cum functioneaza?

Diode Laser STARDUST este o tehnologie revolutionara care foloseste impulsuri de lumina laser de mare intensitate pentru a efectua treptat indepartarea permanenta a parului.

Ce poate trata Diode Laser STARDUST?

Laserul  este potrivit pentru indepartarea permanenta si progresiva a parului nedorit si ofera rezultate rapide.

 

Câte sesiuni de tratament sunt necesare?

Numarul de sesiuni de tratament necesare depinde de zona pe care se lucrea si de fiecare persoana  dar se efectueaza in mod normal 4-8 sesiuni de tratament pe aceeasi zona

 

Este permanenta indepartarea parului?

Este posibil sa se obtina rezultate eficiente si sa se reduca pâna la 90% din patrimoniul celulelor germinative.

Tratamentele multiple, respectiv distantate, sunt necesare pentru a obtine rezultate stabile in timp.

 

Este sigur?

Diode Laser STARDUST s-a dovedit a fi absolut sigur si nu este daunator organismului uman daca se respecta protocoalele de tratament. Este posibil sa apara roseata imediat dupa tratament, dar aceasta dispare rapid.

 

Cine nu poate utiliza  tratamentul cu Diode Laser STARDUST?

Nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza, celor cu piele foarte groasa, pacientilor care utilizeaza medicamente care pot provoca fotosensibilitate si celor cu afectiuni ale pielii pe zona care urmeaza a fi tratata.

Începe 2018 cu o nouă piele, întinerită și fără riduri, cu tratamentul DERMIA de la Silhouette!

Este dureros?

Depinde de la persoana la persoana In timpul tratamentului, se simte o senzatie usoara de disconfort sub forma de intepaturi , pe masura ce actioneaza impulsul laserului.

 

Tehnologia de epilare definitiva STARDUST este distribuita de Top Line România si este disponibila la Centrele Silhouette din Bucuresti (Silhouette Unirii – Bd. Regina Maria 1/Tel: 0727225157).

4 Comentarii

Scrie un comentariu