News

Star World: Afla ce au facut vedetele in ultimele zile!

Scris de Christian Stan

In vreme ce unii se bucura de vacanta, pentru altii vara vine cu o serie de proiecte profesionale ce trebuiesc onorate! Cert este ca starurile nu au o clipa de liniste…

Brad Pitt se afla in aceasta perioada in Malta, acolo unde a inceput deja filmarile pentru pelicula cu zombie „World War Z”. Brad nu se afla singur in insula din Mediterana, ci este insotit de Angelina si de copii. A devenit deja o obisnuinta ca de fiecare data cand unul dintre ei are de filmat o pelicula sa fie insotit si de familie.

Lady Gaga a vizitat Japonia la sfarsitul saptamanii trecute si a cantat la MTV Video Music Aid Japan. Inainte de concert, Lady Gaga s-a intalnit cu Hiroshi Mizohata, seful Agentiei de Turism din Japonia. La finalul intalnirii, cei doi au facut o fotografie neconventionala.

Beyonce a revenit in forta cu noul ei album, „4”, care va fi lansat pe piata chiar astazi. Artista a sustinut duminica un recital la Glastonbury Music Festival din Anglia.

Josh Duhamel a calatorit la Moscova joia trecuta cu prilejul premierei mondiale a peliculei „Transformers 3: Dark of the Moon”. Filmul va putea fi urmarit in cinematografe incepand cu 29 iunie.

In vreme ce unii muncesc, Gerard Butler se afla in vacanta. Actorul a terminat filmarile la mai multe pelicule ce vor fi lansate anul viitor, iar acum isi petrece timpul infruntand valurile din Miami, acesta fiind pasionat de surf.

Hugh Jackman isi petrece jumatate din timpul sau liber in sala de antrenament. Actorul s-a aflat vineri in New York City, iar intre doua intalniri a avut si timp de sport. Echipat corespunzator, Hugh Jackman a alergat prin Central Park.

Casa Regala Britanica castiga popularitate pe seama lui Kate Middleton, care este trimisa mai nou sa onoreze fiecare eveniment cu eticheta care se intampla la Londra. La un eveniment oficial, Kate si-a facut timp sa vorbeasca si cu o micuta domnisoara care i-a daruit un buchet de flori.

Miley Cyrus si iubitul ei Liam Hemsworth se afla in aceste zile in Australia. Cantareata a luat o scurta pauza de la turneul ei mondial „Gipsy Heart” pentru o plimbare cu elicopterul deasupra orasului Sidney.

Scrie un comentariu