Cinenews News Stiri externe

Star Wars scrie istorie la box-office!

Scris de Christian Stan

Noua pelicula din seria „Star Wars” este pe cale sa stabileasca un record mondial in ceea ce priveste incasarile de box-office, specialistii estimand ca pelicula va incasa in primul weekend, doar in Statele Unite, suma de 220 de milioane de dolari. Aceasta performanta depaseste continuarea „Jurrasic Park”, care a incasat 208 milioane de dolari in primul weekend.

star wars poster wide

Producatorii estimeaza ca incasarile globale ale noului film din seria „Star Wars” ar putea ajunge la suma de 1,2 miliarde de dolari, iar previziunile nu sunt deloc exagerate avand in vedere ca incasarile dupa primul weekend in Statele Unite depasesc suma de 220 de milioane de dolari. „Star Wars: The Force Awakens” devine astfel filmul cu cele mai mari incasari in primul weekend din toate timpurile, depasind cei 208 milioane de dolari incasati de „Jurrasic Park”.

In America de Nord se estimeaza ca acest weekend va aduce cele mai mari incasari din toate timpurile, cu peste 300 de milioane de dolari castigati la box-office.

„Star Wars” sta bine si la capitolul incasari globale, pelicula reusind sa incaseze din pietele externe suma de 126 de milioane de dolari in doar trei zile.

Vezi AICI cat castiga actorii din Star Wars.

Vezi AICI cum a fost la premiera Star Wars de la Los Angeles.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu