News

Star Radar! Iata ce au facut starurile in aceasta saptamana!

Scris de Administrator

Jonas Brothers au sustinut un concert minunat in Los Angeles, Jessica Biel a participat la premiera filmului ,,Playing for Keeps” intr-o rochie minunata, iar Jessica Alba si fiica ei au iesit la patinoar. Iata ce au facut starurile de la Hollywood in aceasta saptamana

Jonas Brothers s-au aflat in Los Angeles, unde au sustinut un concert la Jingle Ball.

Kristen Stewart a pasit pe covorul rosu la premiile Governors, insa fara Robert Pattinson. Actrita a aratat minunat intr-o rochie Talbot Runhoff.

Reese Witherspoon si prietena ei, Mindy Kaling, au luat pranzul in Brentwood, iar Taylor Swift si solistul One Direction, Harry Styles, au avut o intalnire romantica la Central Park Zoo.

Kesha a fost o aparitie spectaculoasa pe covorul rosu KIIS FM’s 2012 Jingle Ball, in Los Angeles.

Jessica Biel a purtat o rochie minunata la premiera filmului ,,Playing for Keeps”, iar Russell Crowe si-a petrecut majoritatea timpului pe platourile de filmare ale peliculei ,,Winter’s Tale”.

Jessica Alba si fiica ei au iesit la patinoar, Demi Moore si Lenny Kravitz s-au distrat de minune la o petrecere in Miami, iar Jennifer Lopez a sustinut un concert in Perth, Australia in fata a zeci de mii de fani.

Beyonce s-a distrat la o partida de pinball, iar Kate Middleton si Printul William au confirmat ca asteapta un copil.

Carmen Electra a filmat videoclipul celui mai nou single al sau, ,,I like it loud”.

Familia lui Barack Obama, alaturi de Neil Patrick Harris si Rico Rodriguez au participat la ceremonia de aprindere a luminilor bradului special amenajat la Casa Alba.

Scrie un comentariu