News

VIDEO! Obraznica Stacy Keibler! Ce facea vedeta inainte de relatia ei cu George Clooney?

Scris de Christian Stan

Stacey Keibler si George Clooney sunt istorie, insa putina lume stie ca inainte de a fi cucerita de celebrul actor Stacy era luptatoare de wrestling WWE. Aceasta concura in competitiile de wrestling si se lupta aprig cu alte femei. Stacey isi facea intrarea in ring in pantaloni scurt sau uneori doar in costum de baie, incitandu-i pe barbatii din public.

stacy_keibler_wrestling_ring1

Mereu impecabila la bratul lui George Clooney in aparitiile lor publice, Stacy Keibler a incercat sa-si ascunda trecutul, aceasta fiind multi ani luptatoare de wrestling.

stacy-keibler-wrestles-at-the-wwe-event-wrestle-mania-xx-pic-wireimage-583658681

Stacy Keibler nu are un trecut prea onorant, prestatiile ei din ringul de lupta putand fi lesne comparate cu scene dintr-un film de striptease de categoria C.

stacy_keibler

Acum a aparut un filmulet in care fosta iubita a lui George Clooney apare in costum de baie si se lupta cu o alta femeie in competita WWE Divas Bikini.

Imediat dupa ce a inceput relatia ei cu George, Stacey a incercat sa se indeparteze de trecutul ei sordid si si-a incercat norocul in actorie. Aceasta si-a schimbat radical stilul si a aparut in societate drept o doamna rafinata.

george-clooney-stacey1

Stacy si Clooney si-au spus adio in urma cu cateva saptamani, dupa doi ani de relatie. Se pare ca Stacy a fost cea care i-a spus PAS lui Clooney. Afla de AICI care au fost motivele.

Scrie un comentariu