Stiri externe

L-a uitat pe George Clooney! Iata cum este rasfatata acum Stacy Keibler de noul ei iubit!

Scris de Christian Stan

Dupa o relatie de doi ani cu George Clooney de care s-a ales praful, Stacy Keibler iubeste din nou. Vedeta este acum amorezata de un milionar de 38 de ani, care I-a pregatit multe surprize cu prilejul zilei ei de nastere. Vreme de o saptamana, Stacy si Jared Pobre au sarbatorit la Paris, Amsterdam si Los Angeles.

stacy-keibler

Stacy Keibler nu are niciun motiv sa suspine dupa George Clooney, iar la doar cateva luni dupa separarea de celebrul actor vedeta traieste o viata de vis alaturi de multimilionarul de 38 de ani de ani, Jared Pobre.

Jared Pobre a impresionat-o pe Stacy Keibler cu o aniversare ca-n povesti a zilei sale de nastere, zilele de petrecere incepand la Paris si terminandu-se printr-o petrecere in stilul James Bond intr-un club din Los Angeles. Asigurandu-se ca fostul George Clooney si toata lumea stie cat de fericita este acum, Stacy Keibler a postat o serie de fotografii pe Instagram in ultima saptamana.

stacy2

stacy3

Stacy a implinit luni 34 de ani, insa petrecerea a inceput cu o saptamana inainte la Paris, acolo unde cuplul a luat masa la celebrele cafenele, a baut sampanie in restaurante cu vedere directa la Turnul Eiffel si s-a aventurat pe o croaziera pe sena.

stcy4

Apoi, Stacy si Jared au plecat la Amsterdam pentru cateva zile nebune de distractie si s-au urcat pe semnul Amsterdam din fata unui faimos muzeu.

In cele din urma, luni seara, Jared a organizat o petrecere pentru Stacy intr-un club de noapte din Los Angeles, in stilul James Bond. Cei doi au realizat un set de fotografii in care sunt flancati de modele goale si aurite, care te duc cu gandul la filmul „Goldfinger” din seria James Bond.

Scrie un comentariu