Stiri externe

Ce repede l-a uitat pe Clooney! Stacy s-a maritat cu noul iubit, Jared Poble!

Scris de Christian Stan

Dupa doi ani petrecuti in postura de iubita a lui George Clooney, Stacy Keibler pare sa-si fi gasi adevarata dragoste in persoana omului de afaceri Jared Poble, cu care s-a maritat in cadrul unei ceremonii intime desfasurate pe o plaja din Mexic.

stacey
Stacy Keibler nu are niciun motiv sa suspine dupa George Clooney, iar la doar cateva luni dupa separarea de celebrul actor vedeta traieste o viata de vis alaturi de multimilionarul de 38 de ani de ani, Jared Pobre. Stacy s-a maritat cu Jared dupa doar sapte luni de relatie, iar ceremonia a avut loc pe o plaja din Mexic.

„Fericirea pe care o simt nu poate fi descrisa in cuvinte. Mariajul este legatura suprema dintre dragoste si prietenie. Mariajul inseamna sa iti pui toata increderea intr-o persoana despre care esti convins ca este sufletul tau pereche”, declara Stacy pentru revista People.

Jared Pobre a impresionat-o pe Stacy Keibler inca de la inceputul relatiei lor cu o aniversare ca-n povesti a zilei sale de nastere, zilele de petrecere incepand la Paris si terminandu-se printr-o petrecere in stilul James Bond intr-un club din Los Angeles. Asigurandu-se ca fostul George Clooney si toata lumea stie cat de fericita este acum, Stacy Keibler a postat atunci o serie de fotografii pe Instagram.

Scrie un comentariu