News

De ce Stacy Keibler i-a „dat papucii” lui George Clooney?

Scris de Christian Stan

George Clooney este din nou burlac, dupa ce relatia lui cu Stacy Keibler a ajuns la final dupa aproape doi ani impreuna. Zvonurile au aparut inca din primavara acestui an, insa au fost confirmate dupa ce George si Stacy au petrecut separat ziua de 4 iulie. Motivul despartirii are de-a face cu incapatanarea lui Clooney de a deveni tata.

george-clooney-stacey

Zvonurile despre despartirea dintre George Clooney si Stacy Keibler tocmai au fost confirmate de un apropiat al lui Keibler pentru revista People.

„Stacy a fost cea care a pus capat acestei relatii dupa doi ani. Ea isi doreste copii si vrea sa aiba o familie numeroasa. Stie exact care este parerea lui George in aceasta chestiune. Au discutat despre asta si s-au despartit fara prea mari discutii in urma cu cateva saptamani”, declara sursa pentru revista People.

Cei doi nu au mai fost vazuti in public de mai bine de trei luni, iar ziua de 4 iulie si-au petrecut-o separat. In vreme ce Clooney se afla la vila lui de la Lacul Como impreuna cu cativa amici, Stacey a petrecut in Malibu.

Scrie un comentariu