Stiri Interne

Sport Arena Streetball Tour 2019 ia startul la ParkLake Shopping Center

Scris de Alexandru Manea

ParkLake Shopping Center gazduieste între 10 – 12 mai Sport Arena Streetball Tour 2019, circuitul national de baschet 3×3, ce va reuni la start peste 300 de participanti, dar si numerosi spectatori. Acesta va debuta în forta pe o piesa compusa de Junkyard si Electric Brother care va da tonul la Superbet 3×3 Challenge, primul turneu al anului.

Sport Arena Streetball Tour 2019 ia startul la ParkLake Shopping Center

Pe ritmul muzicii si al mingii de baschet driblate cu intensitate, atat jucatorii cat si spectatorii vor avea parte de un week-end plin de actiune în ParkLake Shopping Center.

Piesa “3×3” va fi lansata în mod oficial în cadrul evenimentului Superbet 3×3 Challenge, sambata dupa-amiaza în ParkLake, atunci cand Junkyard si Electric Brother vor interpreta live, în premiera absoluta, melodia care a fost compusa special pentru evenimentele Sport Arena Streetball si care va deveni sound-ul oficial al sezonului 2019.

Meciul celebritatilor, în care vor evolua Lora, Speak, Ionut Ghenu, Vlad Munteanu si Virgil Stanescu, va avea loc duminica dupa-amiaza, în timp ce demonstratiile de slam-dunk, momentele de dans si majorete precum si concursurile pentru spectatori vor anima competitia în ambele zile.

Dunkerii Marco Favretto din Italia si Gediminas Zitlinskas din Lituania, doi dintre cei mai spectaculosi dunkeri din Europa, se vor duela în mai multe reprezentatii, atat sambata cat si duminica.

Fiecare jucator va puncta în clasamentul mondial FIBA 3×3, iar punctele acumulate de jucatorii romani contribuie în clasamentul mondial pe natiuni, care este criteriu principal de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Componentele lotului national feminin de baschet 3×3, Gabriela Marginean, Sonia Ursu si Ancuta Stoenescu, alaturi de Daiana Tanase, vor evolua pentru Stiinta Bucuresti si vor încerca sa îsi apere titlul cucerit anul trecut la acelasi turneu de debut.

Echipe din Serbia si Grecia alaturi de cele mai bune echipe romanesti vor fi prezente în turneu la categoria Open Masculin, unde campioana va încasa un cec în valoare de 1000 de euro.

Parintii vor trai din nou la intensitate maxima partidele de la categoriile baby si mini, cei mai mici baschetbalisti traind si la editiile precedente momente de neuitat pe teren.

Concursul Superbet Lucky Shot va oferi spectatorilor sansa sa castige un premiu în bani în valoare de 250 de lei, provocand astfel fanii fenomenului 3×3 sa devina chiar ei vedete pe terenul de joc.

Superbet 3×3 Challenge este un turneu marca Sport Arena Streetball, organizat cu sprijinul ParkLake Shopping Center. Evenimentul este sustinut de Superbet – naming partner, Mastercard, Nike – elite partners, Tissot – official timekeeper, UPC – connectivity partner, Horizon, Serioux, sportloft.com, Gatorade, Pep&Pepper, Lego, World Class, Doritos si Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti – event partners. Promovat de ProFM.

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul complet gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

 

 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu