News

„Splash! Vedete la apa”, noul show de vara de la Antena 1! Iata cine va sari in bazin si cine va juriza!

Scris de Alexandru Manea

„Splash, vedete la apa” este noul show de divertisment, format international, ce va fi difuzat in lunile iulie si august la Antena 1. Mai multe vedete isi vor invinge teama si vor sari de la inaltime intr-un bazin olimpic. Iata pe cine veti vedea in aceste ipostaze inedite.

vedete-la-apa

Incepand cu luna iulie, Antena 1 va difuza varianta romaneasca a celebrului show de divertisment „Splash”. Intitulata „Vedete la apa”, emisiunea este filmata la bazinul olimpic din Bacau in care mai multe vedete din showbiz sunt invitate sa sara de la diverse inaltimi. Multe dintre ele isi inving astfel teama de inaltime, altele de apa, invatand acum sa inoate.

Show-ul va fi prezentat de Pepe si de Roxana Ionescu, iar competitia va fi jurizata de Anda Adam, Daniel Buzdugan, Roxana Vancea si un multiplu campion la inot.

Zeci de vedete vor concura in aceasta emisiune. Se va porni de la stadiul de saritura de la mica inaltime, iar cei care vor trece cu brio de primele probe, vor fi calificati pentru urmatoarele editii.

vedete-la-apa-1

Printre cei care isi vor inginge teama de apa si de inaltime se numara Ozana Barabancea, DJ Wanda, Sonny Flame, Daniela Crudu, Marius Novanc, Andrei Duban, Roxana Marcu, CRBL, Jasmine, Adi Nartea, Tavi Colen, Cosmin Selesi, Sorana, Cornel Pasat, Marian Dragulescu, Xonia, Andrei Leonte, Dana Savuica.

Splash este o emisiune produsa sub licenta Eyeworks, cel mai cunoscut producator independent din Olanda.Formatul s-a bucurat de succes in Argentina, Australia, Belgia, China, Finlanda, Franta, Liban, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, Statele Unite si Ucraina.

Scrie un comentariu